aboutus
lopende band

Het productieproces omvat: injectie het vormen, slag het vormen, het verschroeien, compressie het vormen, enz. de gebruikte materialen omvatten PC, PE, huisdier, pp, PS. de belangrijkste producten zijn: allerlei stevige en vloeibare plastic flessen, allerlei plastic kappen, plastic dozen, kosmetische roomflessen, en andere speciale flessen, dozen, dozen en andere plastic producten.

OEM / ODM

Momenteel, met de snelle ontwikkeling van binnenlandse plastic verpakkingsindustrie, houdt ons bedrijf tempo met The Times, een ontwikkelingsweg met Yikang-kenmerken, opgestapt en het medische verpakkende certificaat verkregen. In de toekomst, zal ons bedrijf het op integriteit-gebaseerde ondernemingsconcept „klant blijven eerst aanhangen; uw behoeften zijn de verantwoordelijkheid van Yikang; uw tevredenheid is het doel van Yikang“; verbeter verder de dienst en bereik nu de beheersgeneratie, productseriation, productiespecialisatie, met betrouwbare kwaliteit voor de meerderheid van nieuwe en oude klanten om betere kwaliteitsproducten te verstrekken.

 

Met nieuw mechanisme, het nieuwe denken, nieuwe technologie en nieuw beeld, beklimmen wij aan de piek van verpakkingsindustrie. Werk voor gemeenschappelijke ontwikkeling samen en creeer morgen briljant!

R & D

Het bedrijf heeft alle mogelijkheden van productontwerp, vorm productie aan productontwikkeling, massaproduktie en buitenlandse handelsproducten, geavanceerd bestuursniveau, uitstekende productkwaliteit en superieur productiemilieu.

 

Het bedrijf produceert schoonheidsmiddelen die, de verpakkende flessen van het gezondheidszorgproduct, dagelijkse chemische producten die, voedsel verpakking, farmaceutische verpakking, chemische verpakkende containers verpakken verpakken, kan enz. allerlei plastic producten voor klanten worden ontworpen en worden aangepast.

Contactgegevens