aboutus

Cangzhou Yikang food and drug packaging Co., Ltd

Cangzhou Yikang food and drug packaging Co., Ltd Cangzhou Yikang food and drug packaging Co., Ltd
1 2
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Yi Kang
Aantal werknemers: 200~300
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Het voedsel en de drug die van Cangzhouyikang Co., Ltd verpakken zijn een joint-stock plastic flessenfabrikant met uitstekende technologie en geavanceerd materiaal. Hoofdproductie: De plastic verpakkende flessen, voedsel de verpakkingsflessen, de voedsel voor huisdieren verpakkende flessen, gynaecologische irrigators, medische gynaecologische irrigators, de voedsel plastic vaten, de voedsel voor huisdieren plastic vaten, de gezondheidszorg plastic flessen, de hoogwaardige gezondheidszorg plastic flessen, beschikbare mond, de mondfilter en andere plastic verpakkende flessen, worden verschillende types van plastic verpakkende flessen verkocht aan grote steden, en ontwikkelen zich geleidelijk aan aan de internationale markt.

 

 

 

Geschiedenis

In April 2006, voltooide het bedrijf de bouw van het eerste faseproject van het nieuwe installatiegebied, en in Juni 2010, werd het tweede faseproject van het nieuwe installatiegebied voltooid. Nu, is de investering 20 miljoen yuan. Na de uitbreiding van het nieuwe installatiegebied, is het vloeroppervlak gestegen tot meer dan 12000 vierkante meters, is het de bouwgebied 8000 vierkante meters, en het groene gebied is 2600 vierkante meters. Er zijn de workshop van de huisdierenreiniging, van de van de de reinigingsworkshop, injectie en injectiereiniging van oogdalingen workshop in het installatiegebied. Het bedrijf heeft injectie, uitdrijvings en injectie het vormen automatische productielijnen, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 200 miljoen reeksen plastic flessen en meer dan 150 werknemers, met inbegrip van 10% van beheerspersoneel en 30% van wetenschappelijk onderzoekpersoneel vooruitgegaan.

Dienst

Momenteel, met de snelle ontwikkeling van binnenlandse plastic verpakkingsindustrie, houdt ons bedrijf tempo met The Times, een ontwikkelingsweg met Yikang-kenmerken, opgestapt en het medische verpakkende certificaat verkregen. In de toekomst, zal ons bedrijf het op integriteit-gebaseerde ondernemingsconcept „klant blijven eerst aanhangen; uw behoeften zijn de verantwoordelijkheid van Yikang; uw tevredenheid is het doel van Yikang“; verbeter verder de dienst en bereik nu de beheersgeneratie, productseriation, productiespecialisatie, met betrouwbare kwaliteit voor de meerderheid van nieuwe en oude klanten om betere kwaliteitsproducten te verstrekken.

Met nieuw mechanisme, het nieuwe denken, nieuwe technologie en nieuw beeld, beklimmen wij aan de piek van verpakkingsindustrie. Werk voor gemeenschappelijke ontwikkeling samen en creeer morgen briljant!

Ons Team

Het voedsel en de drug die van Cangzhouyikang Co., Ltd verpakken zijn een professionele fabrikant van speciaal-gevormde flessenreeks. Het verstrekt gedetailleerde informatie zoals de speciaal-gevormde prijs van de flessenreeks, de speciaal-gevormde fabrikant van de de flessenreeks van de flessenreeks in het groot, speciaal-gevormde, enz.

met nieuw mechanisme, het nieuwe denken, nieuwe technologie en nieuw beeld, zal het bedrijf aan de piek van de verpakkingsindustrie beklimmen, en het bedrijf zal vernieuwen om een betere toekomst blijven onderzoeken en tot stand te brengen.

 

Contactgegevens